Flexum Thermal & Spa

A Mosonmagyaróváron található, több mint 50 éves gyógyfürdőben jelenleg hét – állandóan üzemelő- különböző vízhőfokú medence, hatalmas zöld terek, impozáns belső pihenők, számtalan napozóágy, színvonalas étterem és büfé várja a vendégeket.

Továbbá megnyílt a családok és gyerekek számára kialakított interaktív játékpark, Spray park, gyermekmedence és bébimedence, melyek időszakosan a nyári melegben üzemelnek.

Távolság az apartmanoktól: 650 méter

Lipóti Termál és Élményfürdő

A Szigetköz gyöngyszemeként emlegetett Lipóti Termál -és Élményfürdő megjelenésében az ország egyik legmodernebb fürdője. A nyugodt, csodálatos természeti környezetben található komplexum kettő gyógyvizes medencével, úszómedencével, gyermekpancsolókkal, sodrófolyosóval, pezsgőfürdővel, masszázselemekkel teli élménymedencével, egy 1200 m2-es strandmedencével, (melyhez hullámmedence, vízi vidám park, óriás csúszdák kapcsolódnak ) és egy külön kis szigeten elhelyezett vízimalom – finn szaunával várja a fürdőzni vágyókat.

Távolság az apartmanoktól: 18 kilométer

St. Martins Therme & Lodge 

Nagyszabású, 2000 négyzetméteres wellness és termálvíz komplexum 5 beltéri és 3 kültéri medencével, valamint a természeti tájra kilátást nyújtó tágas pihenőszobákkal – ez a termálkínálat "klasszikus" része. 43 °C-os, csodálatosan meleg, nátrium-hidrogénkarbonát-klorid tartalmú termálvíz bukkan fel 860 méteres mélységből, pH-értéke 7,9; 35 °C-os hőmérsékletével segít újra ellazítani a hátát a medencében.
Májustól szeptemberig a "Summer Island"-ről élvezheti a Pannon-medence egyedülálló látványát, a "Beach Bar"-ban pedig gyümölcs shake-ekkel és regionális snackekkel kényeztetheti magát.

Távolság az apartmanoktól: 34 kilométer

Futura Interaktív Természettudományi Élményközpont

Négy szintes tudományos játszóház egy 300 éves műemlék magtárban, ahol felfedezheted a négy őselem, a Víz, a Föld, a Levegő és a Tűz titkait, a Szigetköz növény- és állatvilágát. Elég bátor vagy? Próbáld ki, sétálj át a függőhídon! Elbűvölnek a technikai újdonságok? Játssz az Okos homokozónkkal! Versenyeznél egyet? Pattanjatok az áramot termelő szobakerékpárok nyergébe, és indulhat a futam!

Távolság az apartmanoktól: 2,5 kilométer

Szigetközi vízitúrák

Hazánkban eddig ismeretlen, új típusú vízitúrás élmény vár azokra, akik Mosonmagyaróvárra látogatnak egy kajaktúra kedvéért. Három folyón evezünk, miközben alig hagyjuk el a város határait. A Mosoni-Dunán kezdjük a túrát, a Lajtán folytatjuk, majd a belvárost átszelő Malom-ági Lajtán evezünk végig. A keskeny folyók összekapcsolódnak, a parton pedig számos pihenőhely várja a vízitúrázókat.
A túra nem túlságosan hosszú, alig 10 kilométeres, de a sok látnivaló, kikötőhely és vendéglő folyton megállásra késztet minket.

Távolság az apartmanoktól: 850 méter

Boldog Mór-kilátó és pannonhalmi lombkorona tanösvény

A kilátót az apátsággal egy sétaút köti össze, a kilátó körül pedig tanösvényen tájékozódhatunk Pannonhalma érdekességeiről. Ez a tanösvény 2018 tavaszán igazi látványossággal bővült: a fák lombkoronája fölé kinyúló, közel 80 méter hosszú sétányról élvezhetjük az alattunk elterülő táj szépségét.

Távolság az apartmanoktól: 58 kilométer

Óvári Vár

Az épület ad otthont a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karának, emellett új funkciókkal is bővült a 2021-ben átadott létesítmény. A földszinten egy kiállítótér került kialakításra, amely három nyelven mutatja be a várépület és az intézmény történetét, illetve a Strauss Kávézó és az ajándékbolt várja az érdeklődőket. A múzeumpedagógiai foglalkozások keretein belül olyan játékokra invitálják a látogatókat és iskolai csoportokat, amikben központi szerepet kap a kutatás és felfedezés élménye, az információ gyűjtése és a csapatmunka. Ezenkívül a felújított várudvar és az épület környéke exkluzív rendezvények helyszíneként is szolgál.

Távolság az apartmanoktól: 1,2 kilométer

ChocoCard - Albertkázmérpuszta

A ChocoCard csokoládékat a Lapos Csokoládé Kft. néven működő kis családi vállalkozás készíti. A céget az alapítók csokoládé és a kreatív munka iránt szenvedélyük hívta életre 2011-ben.

2019 nyarán készült el az Élménypajta, ahol nagyobb csoportokat is tudnak fogadni. A kakaóbab feldolgozás folyamatát nem képeken, hanem valóságos helyszíneken mutatják be. Megtapasztalhatják, hogyan alakul át a kemény kakaóbab formázható masszává, megkóstolhatják a kakaóbabot feldolgozás előtt, és közben. Kóstolhatnak különböző termőhelyekről származó kakaóbabot, és felfedezhetik az ízazonosságokat a csokoládéban, amit ugyanabból a babból készítettek.

Távolság az apartmanoktól: 20,5 kilométer

Familypark - Szentmargitbánya, Ausztria

A 30 pörgő, forgó és mozgó játékok mellett a Familypark számtalan további kalandot is kínál, többek között élmény- és vízi játszótér, mászókák és kötélpark, zenés színház és érdekes csináld magad foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A Familypark azonban nemcsak az átélt kalandok és a különleges játékok terén egyedülálló. A kalandparknak otthont adó parkerdő is önmagáért beszél: színes virágágyások és patakocskák, valamint formára nyírt sövények és fák gondoskodnak az idilli hangulatról.

Távolság az apartmanoktól: 70,9 kilométer

Designer Outlet Parndorf 

Ausztria, sőt egész Európa egyik legnépszerűbb outlet centere vár, ahol – akár csak egyetlen napot eltöltve – mindenki megtapasztalhatja, hogy milyen az, amikor a vásárlás igazi élménnyé válik. A nyár beköszöntével a McArthurGlen Designer Outlet Center még több meglepetéssel és akcióval várja az ideérkezőket, ami nem is csoda, hiszen sokan ebben az időszakban újítják fel a ruhatárukat és itt a szépségápolástól kezdve a luxusmárkákon keresztül a különleges édességekig mindent megtalálhatunk.

Távolság az apartmanoktól: 36,6 kilométer


Fedezd fel Mosonmagyaróvárt, valamint a közeli ausztriai és szlovákiai látványosságokat – akár egy hosszú hétvége alatt! Napközben feltérképezheted a hármashatár különböző kulturális és történelmi lehetőségeit, majd esténként megpihenhetsz kényelmes, légkondicionált apartmanjainkban.